Kurumsal


Hakkımızda
Bilişim sektöründe 21 yıldan bu yana yüzlerce kurumsal firmaya hizmet veren Mevki Yazılım, her geçen yıl uzman ekibini büyüterek profesyonel çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerine en iyiyi sunmak, memnuniyetini en üst düzeyde tutmak üzere şekillendirilen hizmet anlayışı sonucu, kurulduğu günden bu güne Mevki Yazılım, müşteri portföyünü güçlendirmeye devam etmektedir. Firmamızın müşterileri ile arasındaki bağlılığın temelinde iş disiplini ve güvene dayalı iş birlikleri yatmaktadır.

Değişen teknolojik şartlar sektörel gelişmeye ve yeni pazarlar doğmasına sebep olurken; Mevki Yazılım da her geçen gün hizmetlerine dönemin şartlarına uygun yenilikler ve çözümler eklemektedir.

Üretilen inovatif ve kalıcı çözümlerle, işletmelerin kurumsal değişimlerini en başarılı şekilde yönetmelerine yardımcı olunmaktadır. Bunu yaparken, optimum maliyet ve süre konusunda son derece titizlik gösterilmektedir.

Mevki Yazılım kendi alanında; hem eğitim hem de deneyim anlamında üst seviyede olan kadrosuna sürekli olarak eklemeler yapmaktadır. Ayrıca mevcut çalışanlar düzenli bir eğitim programı sayesinde hem mesleki hem de kendi kişisel kariyerlerini olumlu etkileyecek eğitimler almaktadır.

Faaliyet alanlarımız arasında; web tasarımı ve yazılımları, içerik yönetim sistemleri ve hizmetleri, e-ticaret uygulamaları, arama motoru optimizasyonu, içerik güncelleme, yazılım geliştirme, takip, analiz ve raporlama, web stratejileri oluşturma, e-katalog, banner tasarımları gibi hizmetler yer almaktadır.

NEDEN BİZ?
  • Müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.
  • Kaliteli projeler teslim etmeyi amaç ediniyoruz.
  • En ufak bir sorunda bile müşterimizi soruna çözüm getirinceye kadar dinliyor ve ilgileniyoruz.
  • Bilişim dünyasının en ince ayrıntılarını bile müşterimizle paylaşıyor, ticari kaygı gütmeden bilgilendiriyoruz.
  • Güveni ve anlayışı en ön planda tutuyoruz.
  • Dürüstlükten ve şeffaflıktan taviz vermiyoruz.
  • Telefonla veya e-posta ile her zaman ulaşılabiliriz.
  • Bizim için müşteri sadece müşteri değil aynı zamanda iş ve çözüm ortağıdır.

VİZYONUMUZ
Öncelikli olarak Türkiye'de web tasarım, domain/hosting hizmeti ve e-ticaret uygulamalarında lider kuruluş olmak.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimizin tüm isteklerine profesyonel bir hizmet anlayışı ile cevap vermek, bunun sonucu olarak kendilerini web ortamında daha iyi tanıtmalarını sağlamak.